Welkom bij Women in Voice Nederland!

Women in Voice verbindt vrouwen die werken in voice en conversational technologie.

Onze missie

We bouwen samen aan een community waarin we elkaar helpen om onze ambities te verwezenlijken. We bieden vrouwen ruimte om hun talent en werk onder de aandacht te brengen, en we investeren in professionele ontwikkeling van vrouwen. We staan voor empowerment van vrouwen in voice.

Women in Voice Nederland is een local chapter van Women in Voice International.

Meetups

We houden iedere maand een meetup.  De ene maand deelt een voice- of conversational professional haar ervaringen uit het veld; de andere maand gaan we op Tour de Tools bij leveranciers van botplatforms. Dat betekent laptop mee en handen uit de mouwen!

Je kunt je opgeven voor onze meetup via www.meetup.com/women-in-voice-nederland.

Trefpunt: Slack

Online treffen we elkaar op Slack, een platform waar we nieuwtjes uitwisselen,  interessante artikelen verzamelen, informatie delen over opleidingen en training, en elkaar op de hoogte houden van de laatste conversational vacatures.

Onze slack vind je via deze link. Je bent dan meteen lid.

Eén antwoord op “Welkom bij Women in Voice Nederland!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *