The day after… virtueel werken, hoe doe je dat?

Het is ‘the day after’. Los van een beetje pijn in de schouders voelt het lekker. Want we hebben binnen een dag een hoop werk verzet en concreet zaken opgeleverd. En dat ook nog eens helemaal virtueel, in tijden van het coronavirus natuurlijk best een uitdaging. But we did it!

Women in Voice

Misschien is leuk om te vertellen hoe we dat helemaal virtueel hebben aangepakt. We gebruikten allereerst ‘Hangouts’ voor besprekingen met het hele team. Werkte perfect! Voor het werken in documenten was Google Drive de basis en de onderlinge chatconversaties vonden plaats in Slack. Hier en daar nog een telefoontje of WhatsApp en het liep als een zonnetje!

Tot slot hebben we weer nieuwe mensen ontmoet en met elkaar een hoop geleerd. Naast het goede doel om bij te dragen aan het voorkomen van (de verspreiding van) corona was dat natuurlijk ook een belangrijk doel.

Dank aan alle collega ‘hackers’ voor de energieke dag!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *